Lewis Hamilton se simte în vârful puterilor sale după o uimitoare victorie a Unibet

Lewis Hamilton se simte la apogeul puterilor sale și nu are nicio intenție să se retragă în curând. După ce a încheiat prima jumătate a celui mai de succes al unui sezon de Formula 1 din cariera sa cu o victorie palpitantă la Marele Premiu al Ungariei, campionul Unibet mondial de cinci ori este ferm pe cale să ia un alt titlu în acest an.

Hamilton l-a bătut pe Max Verstappen de la Red Bull pe locul doi la Hungaroring după ce a terminat o cursă executată genial. Când Mercedes a luat un joc de pariuri de două ori, Hamilton a închis o diferență de 20 de secunde față de Verstappen și i-a trecut cu trei ture.Sarcina a fost o afișare de conducere nemiloasă și de precizie de către Hamilton și a asigurat cea de-a opta victorie de la 12 mari premii.Carlos Sainz: ‘Este incredibil de enervant să mergi la fiecare cursă pentru a termina al șaptelea’ Citește mai mult

“Vreau a doua repriză să fie și mai puternică decât această primă jumătate ”, a spus Hamilton. „Am 34 de ani, dar simt că conduc mai bine ca oricând. Sper că duminică ai putea vedea că n-am pierdut nicio viteză. a câștigat patru dintre titlurile sale. El se află în spatele recordului lui Michael Schumacher, cu șapte și doar 10 în spatele Unibet câștigului său de curse.El a depășit deja germanul pentru a revendica cele mai multe poziții polite.

S-a confruntat în mod regulat cu întrebări despre viitorul său, dar în Ungaria a fost fără echivoc că este sub forma vieții sale și a crezut că mai sunt multe de venit. ”

” Într-o zi va trebui să mă opresc, dar acum mă simt fantastic, fizic și mental “, a spus el. „Nu am niciun plan să mă opresc oricând în curând – mai sunt multe de făcut, mai multe de câștigat, mai multe de realizat împreună în interiorul și în afara mașinii.

„ A fost o călătorie fenomenală. Am avut prima noastră victorie în Ungaria împreună în 2013 și am trecut de la forță la forță. Majoritatea oamenilor sunt încă aici de când am intrat în echipă.Această călătorie a fost remarcabilă, acum sunt încântat să văd ce am mai putea face împreună. ”

Strategia Mercedes de la Hungaroring s-a dovedit inspirată și a Unibet atras o revenire puternică după ce au evoluat slab la cursa anterioară din Germania. Au dominat în acest sezon, câștigând 10 din cele 12 mari premii înainte de vacanța de vară. Doar Red Bull le-a refuzat, Verstappen câștigând victoria în Austria și Germania.

Hamilton conduce campionatul de șoferi cu 62 de puncte de coechipierul său Valtteri Bottas, cu Verstappen cu șapte puncte mai în spate. Atunci când i s-a cerut să evalueze performanțele din acest sezon din 10, el a furnizat o evaluare considerabilă a „8.9 / 8.8”. Facebook Twitter Pinterest Lewis Hamilton preia controlul Marelui Premiu al Ungariei.Fotografie: Jure Makovec / SOPA Images / REX / Shutterstock

El a spus că Mercedes se străduiește în permanență pentru mai mult și, neplăcut pentru rivalii lor, se așteaptă îmbunătățiri atunci când cursele vor reveni la Spa la 1 septembrie.

“Nu cred că suntem întotdeauna plini de satisfacție, ajungem întotdeauna cu aceeași mentalitate”, a spus el. „Am avut tot acest succes, dar toată lumea continuă să lucreze la fel de greu. Nimeni nu este mai bun decât celălalt, ne ridicăm cu toții în sus.

„Aceste opt victorii în prima jumătate a sezonului sunt în mod evident excepționale. Mă uit la acele curse și mă gândesc: „Opt din 12, încă mai lipsesc unele, cum le-am lipsit? Cum nu am fi perfecționate acele week-end-uri? ”

„ Trebuie să continuăm să ajungem și să livrăm așa cum avem, dar nu suntem perfecți de departe. Avem în continuare domenii în care putem continua să îmbunătățim. ”