Zlin a fost de acord cu Claireaux și va negocia cu Jeglič

Se pare că aceste întăriri străine ar putea fi o ternă pentru jucătorii de hochei ai lui Zlín. Cu toate că mai sunt încă două partide de terminat pentru scurta lor repetiție, este deja clar că atât atacantul francez Valentin Claireaux, cât și atacantul sloven, Žiga Jeglič, au reușit fără nicio dezbatere.

meciurile mi-au plăcut. Atacator harnic care nu se teme de discuri, bun pentru aruncare, puternic în lupte personale și mai ales un copil grozav la petrecere. Poate avea succes în jocurile de forță și sunt convins că ne va ajuta foarte mult în sezon “, a declarat Martin Hosták, director general și executiv al Zlín, pe site-ul clubului.

„ Este un mare patinator cu o mare stabilitate. dueluri.Este împodobit cu ferocitate pe lamă, are o agresivitate sănătoasă și trăsături de caracter deosebite. Se încadrează în cabină fără probleme și îi place foarte mult în Zlín. Ofensiva noastră s-a îmbunătățit mult la sosirea lui și suntem fericiți să rămânem aici ”, a adăugat antrenorul lui Beran, Robert Svoboda.

În cazul lui Jeglich, care a venit la Zlín pentru teste mai târziu decât un francez, negocierile sunt în urmă. Clubul nu-și cunoaște încă cerințele financiare, dar este gata să-i ofere un contract. Însă, până când poate ieși din contractul atacantului suedez Rickard Palmberg, gazda va avea opțiuni limitate. “Cred că s-a putut rezolva”, a spus directorul general cu privire la problema spinoasă numită Palmberg.

Nordicul de treizeci de ani din echipa PSG a eșuat și a fost în afara liniei de la meciul de la Hradec Kralove.Dar încă nu a găsit o nouă logodnă și continuă să se antreneze cu echipa. Împreună, au participat la opt din cele paisprezece goluri de la Zlín, în timp ce francezul se laudă cu patru starturi de 2 + 3 echilibre, Jeglič a adăugat două asistențe la un singur gol.

Libertatea.

Francezii apreciază patinajul, stabilitatea, rezistența în lupte personale, ferocitatea și agresivitatea sănătoasă. „În plus, este un băiat excelent în dressing. El îl ia aici, îi place aici “, a spus Svoboda.Jeglič, care joacă la Zlín după probleme la spate, are și alte avantaje la hochei.

“Un jucător creativ capabil să schimbe ritmul jocului, la îndemână cu pucul, poate inventa lucruri interesante”, a observat Svoboda.

Bonusurile sunt tauri semnificativ mai bune, ambele centre străine au un succes de aproape 57%. “Jucăm mai des pucul, nu trebuie doar să luptăm pentru asta”, se laudă antrenorul Berbec. „Amândoi ne-ar fi bine.” Când au ajuns, berbecii s-au ridicat din partea de jos a mesei în plus a ligii. Cu atât mai mult că duelul de astăzi în Olomouc și acasă de vineri împotriva lui Pilsen nu ar fi Zlín dernière.