Warren Gatland se asigură că Țara Galilor nu lasă nimic la voia întâmplării împotriva Angliei

Warren Gatland va simți că viziunea sa este deosebit de clară în această săptămână. Sâmbătă, doi mari rivali merg de la picior la picior în ceea ce este cu siguranță cel mai mare meci dintre cei doi de la jocul de biliard de la Cupa Mondială din 2015. Planul pentru Țara Galilor să meargă în cele 80 de minute de la Cardiff va fi la fel de clar și de concis. așa cum a produs vreodată Warren Gatland. Din perioada petrecută cu leii britanici și irlandezi, Owen Farrell, Jack Nowell, Elliot Daly, Jamie George, Kyle Sinckler, Courtney Lawes și multe altele vor fi cunoscute de Gatland cu mult dincolo de orice analiză a meciului.Știe cum joacă, ce îi face să bifeze și de ce sunt capabili. Joe Marler nu regretă absența Angliei, în ciuda atragerii luptei din Țara Galilor. , în calitate de antrenor principal, va fi avut mai mult contact cu mai mulți jucători, mai multe sesiuni individuale și când tururile anterioare ale Lions vor fi adăugate și – se adaugă doar la banca de informații și cunoștințe din interiorul Gatland. Nu va exista nici o subestimare a ceea ce se află în fața Țării Galilor, iar pista interioară valoroasă a antrenorului lor, unde pot fi „cusăturile”, îi poate da partea superioară.

„Cusături” există în momentele din prima fază, în general atunci când conexiunile trebuie făcute rapid.Așadar, de exemplu, în partea din față și din spate a liniilor, forma rândului din spate și a formațiunilor de lansare, precum și nuanțele individuale pe care le pot avea jucătorii opoziției.

Este doar un alt instrument care ajută Gatland construiește planul în săptămâna care precede jocul. O mulțime de echipe vor începe săptămâna cu ceea ce numesc o sesiune de „instalare”, unde scena este setată și se discută orice noutate sau orice ajustări și începe procesul de așternut. Planul de a nega jocul de lovitură din Anglia, care se ocupă de purtătorii de minge și de puterea lor, va începe aici.

Antrenorii cu experiență precum Gatland și Eddie Jones vor cunoaște foarte bine procesul și este unul dintre cele mai incitante și creative elemente ale locurilor lor de muncă atunci când funcționează. Este foarte satisfăcător să vină cu un plan care să dea roade.Ambii au văzut multe și nu există prea multe lucruri pe teren sau în afara cărora nici unul dintre antrenori nu s-a confruntat până la un moment dat, astfel încât jocurile minții nu le vor deranja în mod nejustificat pe niciunul dintre ei.

Ambii antrenori va fi, de asemenea, în urechea lui Jaco Peyper și a oficialilor. Cartea lui Warren „In the Line of Fire”, care relatează turneul Lions 2017, este plină de referințe la oficiali și apeluri pe care el crede că ar fi trebuit să le meargă diferit, precum și procesul foarte metodic de întâlnire cu oficialii și de a arăta fleacurile opoziției. Peyper va fi fost la fel de ocupat în afara terenului ca niciodată în această săptămână.

Două victorii în deschiderea celor două runde pentru Țara Galilor nu au fost neapărat pline de tăieturi, dar au înăbușit opoziția și au terminat deci folosind echipa lor completă. Jucătorii s-au rotit, jocurile pe drum au câștigat, treaba până acum a terminat.Franța a contribuit enorm la renașterea galeză la Paris, dar au fost făcute modificări tactice și în niciun moment echipa sau conducerea nu au arătat panică. Jocul a fost o mare furioasă de schimbare a impulsului, dar Țara Galilor și-a păstrat capul.

Gatland a reușit să facă 10 schimbări în ultimul lor joc împotriva Italiei, așa că a fost întotdeauna probabil să se producă o performanță ușor fracturată. Cu toate acestea, departe de casă, învingerea unei națiuni de rangul unu și alergarea lor neînvinsă la 11 meciuri nu trebuie să fie adulmecate. Încrederea în sistemele lor a dus, de asemenea, la o serie de schimbări și nu cred că pentru niciun moment vreunul dintre bărbații în roșu nu va arăta ruginit în weekend.

Oricare ar fi fost cel mai îndelungat antrenor principal din Țara Galilor, puteți fi sigur că jucătorii vor fi achiziționat 100%.Da, planul A nu funcționează întotdeauna, dar un antrenor al calității Gatland își va da seama că există alte 25 de litere în alfabet. Abilitatea sa de a ajusta la mijlocul jocului, dacă este necesar, nu ar trebui să fie pusă la îndoială, iar jucătorii vor fi alături de el, totuși acest lucru se va lăsa. Nu l-am văzut niciodată antrenând echipe aproape, dar am vorbit cu o mulțime de jucători și personal care au lucrat cu el și, ca un băț de rock din Blackpool, abilitatea sa de a gestiona oamenii în mod strălucit parcurge toată cariera sa de antrenor.

El are priceperea de a folosi tonul și mesajul potrivit pe bază individuală pentru a obține convingerea și scopul de care are nevoie un jucător sau un membru al personalului.El nu este perfect și o parte din planurile sale s-au stricat în trecut, dar când s-a întâmplat, el este primul care ridică mâna și învață de la ea. Robert Kitson Citiți mai multe

Scrisorile din acele bastoane de bomboane tari pot părea suficient de simple, dar este un proces pe care doar câțiva l-au însușit. La fel ca acele ziceri zaharate, chiar dacă mușcați până la capăt, ele rămân. Țara Galilor poate sau nu să lupte sâmbătă, dar în Gatland au un lider care le-a dat toate șansele de la prima până la ultima explozie a fluierului lui Peyper.