Un salt uriaș pentru toate tipurile de Arsenal?

De fapt, Arsenal este bun? Rămâne unul dintre cele mai importante lucruri imponderabile din acest sezon din Premier League, dar s-ar putea să aflăm când găzduiesc Liverpool sâmbătă. Neînvins în 13 jocuri din toate competițiile, obținând o cursă de 11 victorii consecutive pe parcurs, fanii lor au toate motivele să fie optimiste. Deci, cine mai bine decât fostul lor erou transformat în expert, Paul Merson, pentru a-și supune șansele unei provocări înghețate în găleată. „Nu pot vedea altceva decât un câștig de la Liverpool”, a spus el Lawroed. „Cred că aceasta este ziua în care Arsenal arată câteva crăpături mari. Cred că apărarea este teribilă, peste tot și nu diferă de ceea ce era înainte ”. Nu te abține, Merse.Spuneți-ne ce credeți cu adevărat.

Deși a fost de mult timp consemnat că Merson este un om a cărui lipsă de succes eroică la limita predicției rezultatului diferitelor evenimente sportive i-a costat câteva milioane de lire sterline. , trebuie ca The Fiver să spună că folosirea acestui lucru ca un băț cu care să-și zdrobească opinia informată este la fel de nerezonabilă ca a spune că punditria lui Gary Neville nu are valoare doar pentru că istoricul său de antrenor la Valencia sugerează că nu ar putea antrena șoarecii să mănânce brânză.În ciuda palmaresului recent excelent, juriul rămâne foarte mult pe Arsenal, dar consensul pare să fie că un anumit verdict definitiv va fi atins de fluierul final la Emirates. Premier League: 10 lucruri de care trebuie să fii atent pentru acest weekend Citește mai mult

În timp ce Goonerii au arătat adesea încântați înainte, Merson are un punct de vedere incontestabil când spune că sunt mai zdruncinați în spate decât un act tribut din Elvis din anii 80, care cântă despre această casă veche. Au înscris 13 goluri în ligă până în acest sezon, cu doar unul mai puțin decât cele trei echipe de deasupra lor combinate. Nu este de mirare, așadar, că s-a făcut atât de mult din perspectiva încântătoare a posibilelor cartonașe roșii care așteaptă Granit Xhaka și Stephan Lichtsteiner, fiind contorsionați în noduri de Mo Salah și Sadio Mané.Este ușor de înțeles de ce fosta lor vedetă pesimistă le poate vedea cedând încă câteva.

Cu toate acestea, șeful Arsenal, Unai Emery, are lemnul asupra lui Jürgen Klopp, având în vedere victoria asupra părților germane de fiecare dată când M-am confruntat în domenii tehnice opuse.Cu o ocazie pe care ți-o amintești, Sevilla a venit din spate pentru a învinge Liverpool într-un concurs nu mai puțin decât finala Big Vase. „Unai Emery, toți oamenii din fotbal știu cât de bun este”, a spus Klopp despre numărul său opus. „Nu toți fanii Arsenalului au fost peste lună în primul moment, dar asta este puțin Anglia, vrei băieții poster”. Deși a trecut destul de mult timp de când fanii Arsenalului au trecut peste lună, The Fiver suspectează că vor vedea victoria – oricât de puțin probabil ar fi Merson – nu doar un mic pas pentru echipa lor, ci un salt uriaș pentru tot Arsenal- fel.CITAREA ZILEI

„Am văzut U2 în Vilar de Mouros în 1982 și am văzut și The Cure acolo. Lloyd Cole și Commotions au făcut, de asemenea, un concert foarte bun. Dar mai sunt multe.Îmi amintesc Simple Minds, Echo and the Bunnymen, Nina Hagen, Elvis Costello și Duran Duran. Și cel mai bun concert pe care l-am văzut vreodată a fost Rolling Stones, pe stadionul Sporting Lisabona ”- Carlos Carvalhal își face propria versiune a lui Losing My Edge, alături de Paul MacInnes. Facebook Twitter Pinterest Omul tău. Fotografie: Linda Nylind for the Guardian ASCULTARE RECOMANDATĂ

Producerea jurnalismului atent și aprofundat al Guardianului [lucrurile care nu se găsesc în mod normal în acest e-mail, evident – Fiver Ed] este scump, dar nu ne susține. Dacă apreciați jurnalismul nostru, vă rugăm să ne susțineți. În schimb, putem, sperăm, să vă înarmăm cu genul de cunoștințe care vă face să sună puțin mai puțin neinformat în timpul acelor chat-uri gegenpress reactive fierbinți care vă plac atât de mult.Și dacă credeți că ceea ce facem este plăcut [din nou, etc și așa mai departe – Fiver Ed], vă rugăm să ne ajutați să revenim aici pentru a vă oferi mai multe despre același lucru. VOT! VOTĂ!

Football Weekly, Barney Ronay, Suzanne Wrack, David Squires și Big Paper sunt toți pregătiți pentru gong-uri la premiile FSF. Puteți să le votați aici. LITERI CIVRE

„Fiul meu, Ally (numit după Robertson și Brown din marea echipă Albion de la sfârșitul anilor 70), are un loc de muncă pentru vacanțele universitare care lucrează în felii departamentul de carne la un supermarket. Managerul l-a numit „Deli” – Tony Mole.

„Să sperăm că acele genii de la FIFA nu vor funcționa cu ideea lui Nick Jeffery (scrisorile de ieri Fiver) de o Cupă Mondială de 256 de echipe.Chiar și cu gama de 48 de națiuni propusă pentru 2022, am estimat că costul pentru mine în etichetele Panini, cu doi fii înnebuniți în fotbal, va fi de aproximativ 6.385 GBP (presupunând că nu obținem duble ) ”- Tony Crawford.

„ În zilele noastre, Florentino Pérez se ocupă cu siguranță de a evita pierderea cu o marjă de patru goluri față de Barcelona în următorul clasic, așa că există toate motivele pentru a merge după Mauricio Pochettino. Adică, a funcționat total ultima dată când Real Madrid a numit un fost manager al Tottenham. În ceea ce-l privește pe Julen Lopetegui, nu îl simpatizez. Vara sa dureroasă este doar o copertă spaniolă a unui original englez din 2011-12 când „Arry Redknapp a făcut minuni pentru a demonstra atât FA engleză, cât și Daniel Levy că nu era omul potrivit pentru niciun loc de muncă” – Admir Pajic.

< p> Trimiteți scrisorile dvs. la the.boss@theguardian.com.Și dacă nu aveți nimic mai bun de făcut, puteți să trimiteți pe Twitter The Fiver. Câștigătorul de astăzi al scrisorii noastre fără premiu „ziua este… Tony Mole.NEWS, BITS AND BOBS

Jamie Vardy spune că toți jucătorii lui Leicester vor să joace la Cardiff, astfel încât să poată onora proprietarul clubului Vichai Srivaddhanaprabha și patru alte persoane care au murit în accidentul de elicopter de sâmbătă trecut în fața stadionului King Power.

Nicklas Bendtner a fost condamnat pentru agresarea unui șofer de taxi și condamnat la 50 de zile de închisoare. Facebook Twitter Pinterest Bendtner la Consiliul orașului Copenhaga. Fotografie: Ritzau Scanpix / Reuters

José Mourinho consideră că Manchester United se va întoarce în curând în primii patru – și atunci când vor fi acolo ar putea chiar să încline titlul. Da.Între timp, clubul își revizuiește politica de securitate după ce un invadator de pitch a introdus contrabandă cu arme de jucărie în Old Trafford pentru meciul Cupei Mari cu Juve.

Kevin De Bruyne va fi în afara acțiunii timp de până la șase săptămâni după ce a suferit genunchiul -deloc în victoria 2-0 a lui Manchester City cu Milk Cup în fața lui Fulham.

Wayne Rooney a eliminat penalty-ul său ratat, ceea ce a dus la eliminarea de la DC United a posturilor de la MLS post-sezon. „Într-adevăr, nu am avut dreptul să facem play-off-urile”, a liniștit el.

Și fanilor A-League li s-a refuzat șansa lui Flamin de a vedea atingerea trambulinei lui Usain Bolt după ce a refuzat Central Coast Mariners „ofertă de contract. VOII MAI MULT?

„ [Big Paper] are nevoie de exemplarul nostru în două minute. Sincer, până acum nu-mi pasă cine câștigă.Fă-o repede. ” Într-un extras din noua sa carte despre aventurile sale la Cupa Mondială de Etică, Barney Ronay amintește de ziua în care Anglia și-a creat propria istorie împotriva Columbiei.

Iată cele 10 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere în Premier League week-end.

Cu căprioare managerului Arsenal – nu doar Unai Emery, ci și Joe Montemurro, îl înveseleste pe Eni Aluko. Facebook Twitter Pinterest Alexandre Lacazette și Vivianne Miedema. Compozit: AFP / Getty Images; Arsenal FC prin intermediul Getty Images

Și Nick Miller încălzește problemele cu această poveste despre modul în care Echipa Siria a ajutat să dea speranță și scop refugiaților la Cupa Mondială a Comunităților.

Oh, și dacă e treaba ta…poți urmări Big Website pe Big Social FaceSpace. ȘI INSTACHAT, PÂNĂ! VINERI # CONȚINUTUL DE CARE AI NEVOIE