Tottenham anunță primul meci pentru noul stadion cu o capacitate de 62.000

Primul meci competitiv al lui Tottenham pe noul stadion cu o capacitate de 62.000 de persoane va fi împotriva lui Brighton sau Crystal Palace în prima săptămână a lunii aprilie.

Veștile așteptate cu nerăbdare au venit când clubul a anunțat că va găzdui două probe. meciuri de la sfârșitul lunii martie pentru a îndeplini cerințele pentru un certificat de siguranță.

Noul stadion va organiza apoi un meci din Premier League între Spurs și Palace pe 3 aprilie sau împotriva Brightonului în weekendul 6-7 aprilie , sub rezerva progresului echipei lui Chris Hughton în FA Cup.Brighton a fost atras la Millwall în runda a șasea din 17 martie.

Preferința lui Tottenham pentru meciul de deschidere de pe noul stadion a fost întotdeauna să evite o întâlnire la mijlocul săptămânii, iar primul meci împotriva fostului fundaș al lui Spurs, Hughton adaugă la ocazie pentru mulți suporteri.

Veștile înseamnă că sferturile de finală ale Ligii Campionilor Spurs vor avea loc și pe noul teren. Oficialii UEFA au efectuat vineri o vizită la fața locului. Managerul, Mauricio Pochettino, a declarat anterior că se așteaptă să joace optimile de finală la locul de desfășurare pe 9-10 sau 16-17 aprilie, după extragerea din 15 martie.

O declarație a lui Tottenham spunea: „Am purtat discuții cu Premier League și UEFA.Următoarele au fost convenite cu Premier League, Brighton și Crystal Palace pentru a ne asigura că primul nostru meci este un meci din Premier League înainte de un meci de sferturi de finală a Ligii Campionilor Uefa. Son Heung-min: „Tatăl meu spune că nu ar trebui să mă căsătoresc până când mă retrag și sunt de acord” Citește mai mult

„Dacă Brighton va câștiga meciul din sferturile de finală ale FA Cup, duminică, 17 martie, vom juca miercuri Crystal Palace miercuri, 3 aprilie și Brighton pe 23 sau 24 aprilie.

„Dacă Brighton își pierde meciul din sferturile de finală ale Cupei FA duminică, 17 martie, vom juca Brighton pe 6 sau 7 aprilie (în funcție de programul Ligii Campionilor) și Crystal Palace pe 23 sau 24 aprilie.”

Evenimentele de testare de pe noul stadion vor include un meci Spurs Under-18 împotriva Southampton pe 24 martie, înainte de un meci Legends pe 30 martie.

Stadionul va funcționa cu o capacitate de 30.000 pentru under 18. -18s și 45.000 pentru meciul Legends.

Spurs fuseseră programați să se mute pe noul stadion – construit pe locul vechiului White Hart Lane – un la începutul sezonului, dar construcția a fost amânată.În schimb, clubul a fost forțat să joace meciuri acasă la Wembley pentru al doilea sezon consecutiv.

Președintele Tottenham, Daniel Levy, a îndurat o perioadă dificilă în timpul perturbărilor și întârzierilor continue pe stadion și și-a cerut scuze suporterilor .

Noul teren este de așteptat să coste în jur de 750 de milioane de lire sterline și va organiza și jocuri NFL, președintele lăudându-se că va „redefini experiențele sportive și de divertisment”.

Levy a spus: „ Suntem încântați că vom putea să ne urăm bun venit pe stadion pe suporterii noștri și pe jucătorii noștri din trecut și din viitor pentru a urca pe teren în ceea ce vor fi ocazii importante pentru clubul nostru. Vă rugăm să veniți să vă vedeți noul stadion și să împărtășiți aceste momente.

„Vă mulțumesc încă o dată tuturor. Sprijinul dumneavoastră a fost foarte apreciat într-o perioadă provocatoare, dar interesantă.”