Růžička după transferul la Sparta: Știu că va fi mai greu pentru fani

În plus, a lucrat în tricoul Piratilor sub tatăl său, antrenorul Vladimír Růžička. Dar clubul din Boemia de Nord a trecut printr-un sezon prost. Datoriile spălate de media cu privire la salariile jucătorilor, infecția cu salmonella înainte de începerea playoff-urilor și, în final, retrogradarea din liga suplimentară. Tânărul în vârstă de 30 de ani vrea acum să-l pună pe toate în urmă și să înceapă o nouă parte a carierei sale la Sparta. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu am vrut să continui în Chomutov “, a spus Růžička despre transfer.

Se pare că nu a discutat deloc decizia cu tatăl său. „Este viața mea, cariera mea și vreau să mă descurc singur.Oferta de la Sparta mi-a venit de departe cea mai bună. ”

Se presupunea că avea alte cinci atracții din liga cehă suplimentară pe biroul său, iar angajamentul străin era în capul lui. „Dar după modul în care a vorbit Sparta, am fost clar. Este o onoare pentru mine să fiu alături de ea “, a surprins un pic Rižička, urmașul lui Slavia, care a câștigat titlul de liga extra în tricoul fostei rivale Sparta în 2008.

Dar de aceea are o imagine exactă a noului său loc de muncă. “Derbys la acea vreme au fost cele mai atractive meciuri, nici măcar nu a contat poziția cluburilor în tabel.Am perceput o atmosferă caldă, dar am tratat-o ​​întotdeauna pe Sparta cu respect “, asigură suporterii spartani Růžička.

În ciuda muncii anterioare, nu are temeri exagerate de acceptare. “Nu am spus niciodată nimic în neregulă cu fanii Spartanului, nu m-am opus clubului cu rezistență. Fanii susțin Sparta în număr mare, cei mai mulți dintre ei au plecat în liga suplimentară anul trecut. În plus, sunt corecte, nu am avut niciodată o problemă cu ele, am prins-o mult mai mult pe gheața Pardubice. ”

În același timp, Růžička își dă seama că, spre deosebire de alte întăriri ale Spartei (David Stach, David Dvořáček, Matúš Súkeľ), al său poziție sub cea mai mare presiune. “Știu că va fi mai greu pentru fani decât alți jucători.Dar voi face tot posibilul să le demonstrez că pot juca și lupta pentru Sparta. Pentru a vă ajuta să reușiți cât mai mult. ”