Liceul este examinat după ce majoretele au primit premiile „Big Boobie” și „Big Booty”

Un antrenor de majorete la un liceu din Wisconsin a apărat premiile acordate elevilor săi care includeau „Big Boobie Award” și „Big Booty Award”.Premiile au fost acordate la un banchet la care au participat peste 100 de persoane, inclusiv părinți la școală, potrivit New York Times.

Cel puțin patru adulți la ceremonie s-au plâns Tremper High School despre premii , inclusiv părinții și fostul antrenor de școală al școlii, Patti Hupp. „Simt că trebuie să vă spun asta pentru protecția acestor fete”, a scris Hupp într-un e-mail către directorul școlii, adăugând că este ușor de văzut „că acest lucru este extrem de degradant pentru femei”. Când s-a înmânat premiul Big Boobie, antrenorul care a acordat premiul a spus că fata în cauză a riscat să se convingă când a fugit din cauza „țâțelor sale enorme”. / p>

Deși studenții care au câștigat premii nu s-au plâns de premiile acordate în martie 2018, alți studenți la ceremonie au spus că sunt nemulțumiți. „Când fata a urcat să accepte premiul Big Boobie, la ce crezi că s-au uitat toți cei din cameră?Aș fi murit ”, a declarat pentru Times o majoretă. Unii părinți la banchet și-au exprimat nemulțumirea față de Times. „M-am uitat în jur și m-am gândit:„ S-a întâmplat asta? ”Dacă fiica mea ar fi câștigat unul dintre acele premii, aș fi grăbit absolut scena. A fost atât de greșit, în atât de multe feluri “, a spus o mamă.

Antrenorul majoretelor școlii, Patti Uttech, a fost întrebat despre ceremonie și a scris într-un e-mail către directorul școlii că părinții fetelor „Am crezut că este cel mai amuzant lucru”. Ea a adăugat: „Înțelegem că ne aflăm într-o lume corectă din punct de vedere politic în zilele noastre, dar ne place să ne distrăm și să păstrăm lucrurile pe partea mai ușoară.”

Ulterior, școala i-a cerut lui Uttech să demisioneze și să trimită un scrisoare de scuze adresată fetelor implicate.Deși Uttech a scris scrisorile, ea încă antrenează la școală, potrivit Times. Uniunea Americană pentru Libertăți Civile a trimis acum un avertisment oficial către districtul școlar unificat Kenosha, spunând că ar putea da în judecată după ce districtul „nu a luat nicio măsură corectivă semnificativă”.

Tratamentul majoretelor a primit atenție în anii recenti. În 2o18, a apărut că echipa NFL din Washington le-a cerut majoretelor să meargă topless în timpul ședințelor foto și să acționeze ca escorte personale pentru sponsorii echipei. Incidentele s-au produs în timpul călătoriei echipei NFL în Costa Rica în 2013. În timp ce unor majorete li s-a cerut să poarte doar vopsea pentru corp, altora li s-a spus să meargă topless pentru o împușcare calendaristică.Deși femeile nu vor apărea îmbrăcate în imagini, sponsorii echipei și alți invitați – despre care femeile spun că sunt bărbați – au primit acces deplin la filmare.

În 2016, o fostă majoretă NBA a pretins că un interviu cu The Guardian conform căruia slujba ei o lăsase cu fracturi de stres.