Keith Thurman îl vizează pe Manny Pacquiao după ce a păstrat titlul WBA în greutate welter

Keith Thurman s-a întors dintr-un concediu de 22 de luni pentru a-l învinge pe Josesito Lopez sâmbătă seara prin decizie majoritară de a-și păstra titlul în greutate welter și de a-și viziona o confruntare cu Manny Pacquiao.

Thurman a plecat la un start rapid cu o lovitură în runda a doua, a rezistat unei mari șapte runde de la Lopez și a recâștigat controlul pentru a se îmbunătăți la 29-0. A fost prima luptă a campionului WBA din 4 martie 2017, înainte ca acesta să fie înlăturat mai întâi prin operația cotului drept și apoi cu mâna stângă rănită.Citiți mai multe

Ambii s-au uitat înapoi la normal în Barclays Center din Brooklyn și la fel și picioarele lui Thurman, deoarece s-a mișcat bine pentru a rămâne în cea mai mare parte fără probleme împotriva lui Lopez, care a continuat să vină înainte pe tot parcursul luptei, dar de multe ori a fost prins cu majuscule și combinații pentru eforturile sale. “A venit potrivit pentru mine”, a spus Thurman. „Am spus că nu vei vedea cel mai bun Keith Thurman în seara asta, dar totuși vei vedea o performanță de talie mondială și ți-am dat asta în seara asta.”

Probabil că ar avea nevoie de unul mai bun împotriva Pacquiao, în vârstă de 40 de ani, care a arătat că îi mai rămâne cu o victorie ușoară asupra lui Adrien Broner săptămâna trecută. “Cel mai probabil aș lua cu siguranță lupta lui Manny Pacquiao în acest an”, a spus Thurman. “Mă simt bine. A fost o luptă frumoasă.Sunt gata să lupt oriunde vrea Pacquiao ”. Facebook Twitter Pinterest Keith Thurman îl surprinde pe Josesito Lopez cu un uppercut în timpul optimi. Fotografie: Frank Franklin II / AP

Lopez (36-8) a urmărit toată noaptea și l-a rănit pe Thurman în a șaptea rundă, dar altfel viteza lui Thurman l-a oprit pe Lopez obținându-se într-o poziție suficient de bună pentru a avea suficientă putere asupra pumnilor . „Am fost dezamăgit că nu l-am putut termina și să-l scot de acolo”, a spus Lopez. „Dacă crede că este cea mai bună greutate welter de acolo, atunci vreau două până la cinci aliniate pentru mine”. În cadrul evenimentului principal, pumnul polonez Adam Kownacki l-a oprit pe Gerald Washington în a doua rundă a luptei lor cu grei.Kownacki (19-0, 15 KOs), cu secțiuni întregi de tribune în spatele colțului său, umplute cu fani polonezi îmbrăcați în roșu, l-a prins pe Washington de corzi la sfârșitul primei runde și l-a scăpat după o mână dreaptă la începutul celui de-al doilea. Înscrieți-vă la The Recap, e-mailul nostru săptămânal cu alegerile editorilor.

Washington s-a străduit să se ridice, mai întâi căzând înapoi în coarda de jos, înainte de a se ridica. Arbitrul Harvey Dock a lăsat Washingtonul să continue, dar nu pentru mult timp, intervenind pentru a-l opri la 1:09 din runda după ce Kownacki a repezit rapid și a rănit-o din nou pe Washington.

„M-am antrenat din greu pentru această luptă”, a spus Kownacki . „M-am pregătit pentru 10 runde dure, dar mă bucur că am făcut-o și am terminat-o la fel de repede ca și mine.”