Forest Green Rovers furios cu Bolton pentru saga de transfer a lui Christian Doidge

Președintele Forest Green Rovers, Dale Vince, a pus la îndoială atitudinea omologului său Bolton, Ken Anderson, față de conducerea clubului Championship. Vince a lansat o declarație prin care confirmă că atacantul Christian Doidge nu va semna definitiv pentru Bolton, după ce Anderson ar fi renunțat la „o mulțime de promisiuni” în legătură cu acordul. Doidge, în vârstă de 26 de ani, s-a alăturat împrumutului lui Bolton la sfârșitul lunii august, iar schimbarea se așteaptă să fie definitivă luna aceasta.Vince susține că Rovers a plătit salariile forward în ultimele patru luni și contractele au fost încălcate.

Elaborând în continuare Reflectând la o conversație pe care a spus că a ținut-o recent cu Anderson, Vince a declarat pentru Sky Sports News: „Au plătit nimic, literalmente nimic, pentru el pentru jumătate de sezon și nu le pasă. El mi-a spus: „Poți căuta o petiție de lichidare, poți falimenta clubul.” El mi-a spus: „Nu-mi pasă, sunt un împrumutat securizat. Îmi voi lua banii înapoi și vei primi 10p în lire sterline. „Acesta este un om care trăiește și operează, cred, în acest fel.”

O parte din declarația inițială pe Facebook-ul lui Vince pagina a spus: „Ne-a devenit clar că Bolton a încheiat un contract de împrumut și apoi a cumpărat Christian în august anul trecut, fără mijloacele de a-l onora și, probabil, și intenția de a face acest lucru.Ken Anderson a făcut o mulțime de promisiuni în ultima zi a perioadei de transfer, atât către Christian, cât și către FGR și nu le-a păstrat niciuna. Aceasta este toată munca sa și, din a vorbi cu Ken, se simte imun la consecințe – dar unele dintre aceste promisiuni sunt scrise în contracte obligatorii din punct de vedere legal și le vom urmări. ”Dale Vince (@DaleVince) Mulțumesc fanilor Bolton pentru toate mesaje și asistență. Aceasta este o problemă cu președintele dvs., nu cu clubul. Ne simțim pentru tine și pentru situația în care te afli. Echipa mass-media @FGRFC_Official a publicat chatul nostru complet la https://t.co/xNBZeClxkm pic.twitter.com/JEGe3kaKVkJanuarie 7, 2019

Bolton a lansat un răspuns luni dimineață care scria: „Suntem dezamăgiți să citim declarația, deoarece clubul a dialogat cu dl Vince și Forest Green Rovers despre această situație.Sperăm că va urma o rezoluție satisfăcătoare. ”EFL a confirmat într-o declarație că este conștient de situație și investighează. Se scria: „Am fost informați despre această problemă până la sfârșitul săptămânii trecute și, din acel moment, am căutat o soluție adecvată care să îndeplinească cerințele reglementărilor noastre.

„ Problema a apărut ca urmare a Bolton Wanderers a fost plasat sub un embargou de înregistrare care nu era în vigoare când ambele cluburi au încheiat contractul de împrumut inițial în august 2018. Rămânem în dialog cu ambele cluburi. ”

În vară, jucătorii Bolton au continuat greva după ce nu au fost plătiți.Clubul a evitat administrarea în septembrie după ce fostul proprietar Eddie Davies le-a acordat un împrumut cu câteva zile înainte de a muri.

La 10 decembrie, Anderson a spus că nu va exista un exod în masă de jucători în fereastra de transfer pentru a încerca să echilibreze cărțile clubului. Wanderers a confirmat sâmbătă că înțelegerea permanentă care fusese în vigoare pentru semnarea colegului Remi Matthews a fost anulată, tot din cauza embargoului de înregistrare, cu portarul înapoi la Norwich.