Eoin Morgan refuză să le solicite fanilor Angliei să nu-i hrănească pe Smith și Warner

Eoin Morgan a refuzat să se alăture corului vocilor, cerând suporterilor să nu-i hrănească pe Steve Smith și David Warner, adăugând că acea pereche ar fi servit interdicții pentru scandalul de manipulare a balului de anul trecut, dar reconstruirea încrederii publice durează mai mult.

Vorbind înaintea meciului de marți din Cupa Mondială dintre Anglia și Australia – pe care Jason Roy îl va pierde cu o accidentare în ciocan – Morgan a fost întrebat dacă va urma Virat Kohli și Justin Langer, antrenorul principal din Australia, solicitând fanilor să meargă ușor pe Smith și Warner.England trebuie să își țină nervii, întrucât Australia se concentrează pe șansa principală | Vic Marks Citește mai mult

Dar, în ciuda faptului că au trecut 15 luni de la incidentul din Cape Town, care a determinat ca bătrânii australieni să fie renunțați la rolurile de conducere, suspendați de cricket-ul internațional timp de un an și subiectul unor critici publice larg răspândite, Morgan consideră că nu este în sarcina sa ca capitan al Angliei să emită ordine fanilor.

„Nu aș folosi niciodată poziția în care sunt în influența fanilor și nici nu aș încerca să schimb jocul într-un fel”, Morgan a declarat pentru BBC Sport. „[Smith și Warner] au comis ceva și și-au ispășit pedeapsa.Nu înseamnă neapărat că sunt primiți cu brațele deschise în comunitatea de cricket. Recuperarea încrederii durează mult timp.

„Cine știe cât va dura?Nu cred că aș putea face nimic, sau ar trebui să fac așa ceva, pentru a încerca să influențeze fanii să se răzgândească. ”

Morgan a recunoscut intervenția mult lăudată a lui Kohli în timpul câștigului Indiei asupra Australiei în urmă cu douăzeci de zile, în pe care i-a cerut fanilor să-l aplaude pe Smith, l-a determinat să ia în considerare o repetare, doar să decidă asupra reflecției că „nu a fost bine cu mine”.

Jonny Bairstow, care a încheiat o prietenie cu Warner în timpul Anul acesta, Premier League Indian, și-a folosit coloana Daily Telegraph pentru a face aluzie la dublarea standardelor în această privință, în principal că Darren Lehmann, fostul antrenor australian, i-a îndemnat pe fanii de acasă să-l facă pe Stuart Broad să „plângă” în timpul călătoriei pentru cenușă din 2013-14.

În timp ce Anglia s-a confruntat deja cu perechea în timpul unui meci de încălzire la Southampton, Lordul este prima întâlnire într-o internațională.Stewardii au fost informați să fie în căutarea cazului în cazul în care orice huiduire îndreptată către Smith și Warner se transformă într-un abuz personal; în caz afirmativ, acesta poate încălca termenii de ticketing și poate duce la expulzarea oricărui infractor. nu ne-a afectat un pic băieții. Pot spune sincer că, dacă este ceva, le-a fost motivat un pic mai mult. Facebook Twitter Pinterest Stewardii au fost informați pentru a se asigura că hohotele de Steve Smith și David Warner nu traversează o linie. Fotografie: Tom Jenkins / The Guardian

„Dacă o mână de oameni sau un întreg stadion îi huiduiește, nu face nicio diferență cu cât de greu urmăresc mingea sau dacă se îndoiesc de ei înșiși sau de ceva similar acea.Cred că este un pic de zgomot alb, ca să fie corect.

Morgan este din nou fără unul dintre proprii deschizători incendiari. Roy a făcut o nouă scanare la ruperea coapselor luni dimineață, dar, în ciuda faptului că după aceea, întâlnirea de duminică cu India la Edgbaston este acum obiectivul revizuit. de-selectat ”de la Cupa Mondială din cauza interdicției de droguri de agrement, s-ar putea întoarce. Morgan nu este în măsură să afirme că dosarul drept este acum neeligibil, dar a spus, după ce a vorbit cu selecționerul național Ed Smith, că ordinea de înlocuire a înlocuirilor rămâne aceeași.

Acest lucru înseamnă probabil Joe Denly și Dawid Malan, care a participat înainte de turneu, urmează la rând.În lipsa lui Roy, James Vince are încă o dată șansa de a dovedi că talentul său evident se poate traduce într-o notă de fond; de la 12 șepci ODI până în prezent, stilistul drept are doar o jumătate de secol.

Vince este membrul cel mai de seamă al unei formații de bătălie care încearcă să facă modificări în urma prăbușirii de vineri până la 212, tot împotriva Sri Lanka din Leeds, o înfrângere de 20 de runde, care crește presiunea pe măsură ce arată pentru a asigura un loc semifinal.

„Bărbații s-au comportat sub presiune de foarte mult timp”, a spus Morgan. „Au jucat sub presiunea de a fi favoriți în ultimii doi ani în serie, atât departe de casă, cât și acasă, și nu am niciun semn de întrebare despre producerea sub presiune.”

Finch a adăugat: „Noi se așteaptă ca Anglia să iasă ultra-greu și să ia jocul, care a fost una dintre principalele lor trăsături în ultimii doi ani.Cred că presiunea crește asupra tuturor. ”