Desigur, Kareem Hunt are deja o a doua șansă în NFL

Luni, Browns au anunțat că au semnat Hunt, potrivit unui contract pe un an. Abia în noiembrie, atenția, șefii din Kansas City l-au eliberat pe jucător după ce TMZ a descoperit imagini tulburătoare ale incidentului, pentru care Hunt nu a fost arestat și nu a fost acuzat. Potrivit ESPN, NFL nu și-a încheiat investigația în această privință și Hunt nu va mai putea juca până când liga nu va pronunța un verdict final.Când proprietarul lui Browns, John Dorsey, a fost întrebat despre poziția echipei sale față de violența împotriva femeilor, el a răspuns: „Nu voi fi purtătorul de cuvânt al organizației în ceea ce privește acest lucru”. Ei bine, asta ar trebui să acopere acest lucru. Cleveland Browns îl semnează pe Kareem Hunt la două luni de la apariția videoclipului de asalt. Citește mai mult

Destul de spus, reacția inițială la mișcare a fost surpriza că Browns a fost implicat. La urma urmei, Cleveland îl are deja pe Nick Chubb pe listă și a avut în medie 5,2 metri pe transport în sezonul trecut. De fapt, l-au schimbat pe Carlos Hyde pentru a-i da mingea lui Chubb mai des. Am simțit că Brownii ar fi lovit inutil imaginea lor, semnând un jucător controversat, când deja i s-a ocupat poziția.

Desigur, poate că Brownii pariază că nu va fi prea mult reacție adversă.Sigur, se confruntă cu unele titluri negative acum și cu siguranță vor primi o anumită împingere dacă și când Hunt este autorizat să joace, dar mai devreme decât mai târziu, acest lucru va dispărea în cele din urmă. În acest moment, echipele și-au dat seama că s-a instalat o anumită cantitate de „oboseală de furie” atât în ​​rândul fanilor, cât și al comentatorilor. Ciclul de știri va continua.

Dacă istoria ne spune ceva, așa este scenariul va juca. Dacă Hunt revine la joc așa cum a făcut-o în Kansas City, atunci va fi descris ca fiind „tulburat”, iar crainicii se vor referi vag la „comportamentul în afara terenului” în timpul difuzărilor. Și dacă Hunt își păstrează nasul curat suficient de mult timp și continuă să adune un număr mare, toți cei implicați își pot întoarce povestea ca o narațiune de revenire.Am văzut că se întâmplă de multe ori înainte și în alte sporturi, în afară de fotbal.

Desigur, nu toată lumea are oa doua șansă, deși unii cred că o abordare de toleranță zero a violenței împotriva femeilor poate agrava problema. Înapoi, Ray Rice nu s-a mai întors în ligă după ce Baltimore Ravens l-au eliberat după ce a apărut în 2014 un videoclip despre cum își lăsa logodnica de atunci la un cazinou din Atlantic City. Deși a fost un incident similar, au existat circumstanțe diferite. În primul rând, și probabil cel mai important pentru echipele NFL, Rice a fost în dezavantajul carierei sale: alergătorii au o durată de viață notoriu scurtă. În al doilea rând, întreaga afacere a fost o jenă pentru comisarul Roger Goodell. NFL a interzis inițial Rice pentru doar două jocuri, dar apoi l-a extins la o suspendare nedeterminată, după un protest public larg răspândit.Rice a contestat suspendarea și a fost în cele din urmă restabilit, dar nu a mai jucat în NFL și a spus în decembrie că „a terminat fotbalul”.

Spre deosebire de întregul fiasco al Rice, avem povestea lui Colin Kaepernick, căruia i se refuză în continuare o a doua șansă la o carieră în NFL, chiar dacă „crima” sa a fost una de protest tăcut și pașnic. În prezent, Kaepernick dă în judecată liga, susținând că cazul său se ridică la o coluziune între echipe și, având în vedere calitatea de fundași la care s-au orientat echipele în timpul absenței sale, are motive să creadă că are un caz solid.

Da, fără îndoială, ați auzit asta de zeci de ori până acum.În acest moment, este aproape un clișeu să-l aduci pe Kaepernick ori de câte ori un jucător de la NFL care a comis o infracțiune gravă legitimă se întoarce în ligă după o perioadă scurtă de timp. Se pare că riscă și mai multă oboseală de revoltă pentru a arăta fiecare dovadă care sugerează că proprietarii au arătat că le pasă mult mai mult să încerce să evite să intre pe partea rea ​​a lui Donald Trump decât să abordeze în mod serios cum să facă față violenței împotriva femeilor.

În acest moment, se pare că toată lumea s-a hotărât deja dacă există sau nu un dublu standard cu Kaepernick și încă un exemplu nu va schimba lucrurile. Este istovitor, într-adevăr, să subliniem ipocrizia NFL cu încă o altă ocazie.Totuși, este necesar să se facă acest lucru, chiar dacă aproape sigur există o altă oportunitate.