Transferurile au început: Třinec a confirmat Bartošák, Růžička merge la Sparta

Posted on Posted inPariuri

Rangurile Pilsen au fost extinse în mod special de către portarul Jaroslav Pavelka , fundașii Vojtěch Budík cu Bohumil Janek și atacatorii Roman Vlach și Luboš Rob , cel mai productiv jucător din liga I sezonul trecut. Activitatea boemilor occidentali pe piața transferurilor nu este întâmplătoare, semifinalistul Baumbet trebuie să-și ia rămas bun de la zece jucători (de exemplu Kratená, Nedorost, Kovář sau Stach).

unități. „Am fost foarte mulțumit că Sparta tocmai mi s-a adresat. Era varianta numărul unu.Știu că nu va fi ușor în Sparta de la început, dar vreau să le dovedesc fanilor că pot juca și lupta pentru Sparta “, a spus Růžička pe site-ul clubului.

Pe lângă el și Stach, Sparta a ademenit și tânărul. Slovacă Matúš Sukel și din liga inferioară David Dvořáček . Echipa de la Praga este, de asemenea, harnică – Petr Kumstát, Lukáš Klimek și Matěj Beran au terminat, iar situația tinerei descoperiri a lui Lukáš Rousek este incertă. > Martina Ševce . Din septembrie, el va apăra culorile lui Mladá Boleslav, care a vânat și el în rândul maestrului Třinec – ea aduce David Ciencial pentru sezonul viitor. Tricoul din Boemia Centrală va fi, de asemenea, recent purtat de Mitchell Fillman (Nu.Budějovice) și Jan Stránský (Chomutov). Clubul de patinaj va fi consolidat și de veteranii care au decis să își încheie cariera activă. Václav Nedorost va fi asistentul directorului sportiv Radim Vrbata, Jan Hanzlík va lucra pentru tineri. Seful și antrenorul pe termen lung într-o singură persoană, Libor Zábranský , care a câștigat două titluri cu echipa, va fi înlocuit cu Petr Fiala .Echipa jucătorului a fost din nou consolidată de Jakub Lev de la Vítkovice. >, care a optat pentru angajarea străină. Au fost speculate câteva săptămâni cu privire la transferul lui Bartošák de la Vítkovice la cadrele rivalei regionale, dar abia acum Slezanés a confirmat oficial transferul. Clubul Vítkovice vrea să pariuri online Romania aștepte cu o revelație, dar există speculații despre sosirea portarului Miroslav Svoboda sau înainte Richard Jarůšek .

Noul campion de la Třinec a extins nu numai profitul lui Bartošák contracte cu beks Milan Doudera și Martin Gernát , precum și atacanți Tomáš Marcink și Petr Vrána .Pe de altă parte, după zece ani de muncă, portarul Peter Hamerlík își spune la revedere echipa.

Schimbul de goluri a confirmat: Vítkovický Patrik Bartošák (stânga) îl va înlocui pe Šimon Hrubec în Třinec.

Interesant achiziția zonei de gol a fost făcută de clubul Hradec Králové, care nu mai contează pe serviciile actualei perechi de portar Brandon Maxwell – Jaroslav Pavelka. După întoarcerea din străinătate, Marek Mazanec va deveni noul număr unu în Mountfield, iar Štěpán Lukeš îl va face numărul doi. Atacul lui Hradec Králové a fost completat din nou de Jordann Perret , Aleš Jergl și Adam Kubík .

Rivalul de la Pardubice se menține încă pe scurt, Dynamo a anunțat doar plecările jucătorilor.Opt membri ai personalului din sezonul trecut se încheie, iar șederea experimentatului Petr Sýkora , cu care clubul nu a fost încă de acord cu un nou contract de un an. Michal Trávníček și atacantul Martin Hanzel , Boemia Nordului a dobândit, de asemenea, de la Pardubice drepturile pentru apărătorul Jan Ščotka . În schimb, în ​​Verva, se termină portarul Petrásek, înaintea lui Tůma și beci Romančík, Graborenko și Trončinský. Nu este clar în legătură cu Karel Kubát . “Are un contract valabil aici, dar și o clauză că poate pleca în străinătate. Înainte de a merge pe gheață, vrem să știm cum a decis “, a spus antrenorul și directorul general al clubului Jiří Šlégr.

Karlovy Vary va întâmpina trei noi fețe în personalul său. Tomáš Knotek transmite de la Boleslav, Nicolas Hlava și Adam Raška de la Chomutov. Cei trei vor fi în Energia pentru găzduire până la sfârșitul sezonului viitor. În același timp, boemii occidentali au asigurat serviciile căpitanului Václav Skuhravý , care a prelungit contractul cu un an. >. Talentatul Marek Hecl , care a jucat pentru slavi Bratislava în KHL în sezonul trecut, se deplasează și la Haná din Trenčín, Slovacia.

pentru a menține personalul progresiv.Printre cei 11 jucători cu care clubul a fost de acord pentru anul viitor se numără căpitanul Jakub Strnad și câștigătorul clubului care a punctat Ladislav Zikmund. Proprietarul Knights, Jaromír Jágr , nu a dezvăluit încă dacă se va prezenta în toamna anului în toamnă, ca jucător sau doar ca oficial.

Mai multe informații aici: Mai Mult