Asociația vrea să găzduiască Cupa Mondială în anii de schi, solicită statului să-l repare pe Harrachov

Posted on Posted inPariuri

Asociația a solicitat, așadar, Federației Internaționale de Schi (FIS), deoarece candidaturile aupariuri online bonus fost închise la 30 aprilie, dar a solicitat amânarea taxei de înscriere. Așteaptă garanții de stat finale.

Complexul de sărituri de schi Harrachov a fost închis vara trecută din cauza stării de urgență. Planurile de restaurare a acestuia complică disputele de proprietate ale diferitelor entități care operează în zonă. De asemenea, se pune problema cine va plăti costurile de exploatare după o posibilă reconstrucție.

Politicienii au promis anterior că statul va participa la repararea podurilor. Uniunea cere acum garanții clare în legătură cu candidatura.

“Campionatele Mondiale ar fi o ocazie ideală pentru a reînnoi tradiția săriturilor în vârstă de la Harrachov, care este legată istoric de acest sport.Cu toate acestea, avem nevoie de o garanție definitivă din partea statului că va oferi finanțare pentru reconstrucția complexului Harrachov “, a declarat 1xbet Jakub Čeřovský, secretarul general al uniunii, într-un comunicat de presă.

în 2014, dar întregul complex.Podurile mai mici sunt esențiale pentru pregătirea tinerilor. “În prezent se luptă cu faptul că nu are nicăieri să se antreneze pe teritoriul nostru”, a subliniat Čeřovský. “Cu siguranță nu ar fi doar un eveniment unic, dar Federația Internațională de Schi se așteaptă ca cursele să revină la Harrachov în mod regulat la nivelul Cupei Mondiale”, a declarat Čeřovský.

Campionatele Mondiale de schi. a avut loc de patru ori la Harrachov, ultima dată doar două din cele patru runde planificate s-au întors din cauza vântului și a competiției pe echipe a trebuit să fie anulată.

Vikersundu.În 2024, este rândul complexului ceh.

“Este un acord reciproc pe termen lung între FIS și federațiile naționale individuale. Prin urmare, nu ne așteptăm ca niciunul din celelalte patru pariuri online legale state de pe teritoriul cărora se organizează curse de schi obișnuite să vină cu o anti-candidatură “, a declarat Čeřovský.

Iunie. Acolo, se va decide atât timp cât partea cehă trebuie să plătească taxa de înregistrare.