Păcat, am pus jocul lui Pardubice, a spus asistentul Hradec al lui Svoboda

Dar meciul nu a făcut nicio diferență. Victoria anterioară a lui Spartak Moscova 5: 3 asupra lui Slovan Bratislava a determinat ordinea primului pe locul trei, cea de-a patra pentru Pardubice a fost decisă înaintea lui.

când le-am aruncat în greseli fără sens și le-am permis să taie. Din fericire, băieții s-au luptat ”, a comentat Petr Svoboda, unul dintre asistenții antrenorului principal al Mountfield Martince, comentând duelul Pardubice. într-o formație care va fi foarte diferită de liga în plus, peste 3.500 de spectatori au venit la derby.Acest lucru a confirmat interesul pentru a patra Mountfield Cup.

„Au jucat cu mari rivali. Primul meci pe care l-am jucat bine împotriva unui adversar de calitate, care ne-a împins de mai multe ori, a arătat calitățile sale. Am reușit să marcăm goluri împotriva lui Slovan și apoi am reușit să o facem ”, a spus asistenta Svoboda la turneu. De exemplu, a fost în ultimul meci, unde majoritatea apărărilor lipseau de apărare, mulți jucători cu experiență lipseau în atac.Toată lumea va avea ocazia să câștige un loc în Extraleaga “, a explicat Martinec, antrenorul principal, care nu a avut niciun accidentat pe Koukal, care abia începe antrenamentul, înainte de intervenția turneului de către atacanții Cingel și Paulovic.

Cupa Mountfield a fost primul control de meci din această vară, de asemenea, al doilea va aparține turneului, deja marți Mountfield va intra în Memorialul Zbyněk Kusý, organizat de Pardubice. Hradec va juca două dintre cele trei jocuri pe gheața de acasă, primul luni va întâmpina rusul Khabarovsk. Doar derby-ul Pardubice se va juca marți pe gheața adversarului.