Zlín caută întăriri. Numele cad, ceva se poate juca, ceva nu este, spune Csaplár

“Numele care cad. Ceva este de jucat, ceva nu este ”, a adăugat Csaplár miercuri. înainte de închidere. Vom vedea cum vor performa reprezentanții noștri în cupele europene. De asemenea, ne uităm în străinătate ”, a declarat Zdeněk Grygera, directorul general al clubului Zlín. „Acum ne concentrăm pe Teplice.” Csaplár ar dori să câștige un jucător pe linie, cu excepția portarului. Prioritatea este poziția unui mijlocaș defensiv.

„Acest post ne doare cel mai mult. Îl putem întoarce pe Hlinka acolo, dar lucrează la opritor.Cu Buchta sunt în ton ”, Csaplár a indicat că nu ar dori să se amestece în apărarea celor trei membri, care este completată de ucrainatul Azackiy de la stânga.

Sosirile ar trebui să compenseze plecările. “Patru runde au arătat pe care jucători nu ne putem baza”, a spus Csaplár, fără a numi în mod specific jucătorii în pericol.

Perioada de transfer se încheie pe 8 septembrie. Dar clubul nu va lăsa pe nimeni să plece. Cel puțin nu înainte de recuperarea marodiilor.Maturov nu a intervenit în derby, Podio și Matejov nu a jucat meciul.

“Acestea sunt mai mult sau mai puțin aceleași leziuni – inghinal, mușchi abdominali, inserții”, a dezvăluit Csaplar.

S-a antrenat miercuri, Matejov și Čanturišvili au propriul lor program de regenerare, iar începutul de astăzi este puțin probabil.

„Chiar înainte ca slovacii, Vakho și Podio mi-au spus că vor lua o pastilă și se vor juca. Le-am spus dacă sunt nebuni. Li s-a acordat timp pentru 100% post-tratament “, a spus Csaplár.

Chiar Železník, care își rupse genunchiul în meciul de deschidere, nu este încă în formă.

În ciuda tuturor problemelor de sănătate, Zlín trebuie să funcționeze. .Trei înfrângeri strânse 0: 1 l-au împins în partea de jos a tabelului.

“Trei puncte nu sunt suficiente”, recunoaște Csaplár, care până acum s-a bucurat de singura bucurie câștigătoare la Zlín doar în precedentul său meci de acasă împotriva lui Liberec.

„Clubul m-a angajat să încerc să joc fotbal provocator. Am ajuns undeva, dar trebuie să împingem jocul și mai departe. Baza este, dar ne lipsește detalii despre calitate și fericire în final ”, crede Csaplár.

Punctele de la jocul de vineri ar calma cu siguranță situația din Zlín.