Wermke, Hošek, Červenka … Baník Sokolov s-a întărit în timpul verii

În liga a doua Sokolov anul acesta au selectat jucători după două criterii: să fie jucători de fotbal buni, cu perspectivă și să aibă un caracter sănătos. „Nu vrem să avem un egoist aici, deoarece fotbalul este un joc colectiv. Munca mea se bazează pe faptul că toți ne unim ”, explică antrenorul principal František Šturma.

El este, de asemenea, unul dintre noile întăriri. „Este un antrenor educat și muncitor, care a fost foarte important pentru noi după experiența anilor precedenți, cunoaște jucători din toată Republica Cehă.El are o imagine de ansamblu și o mare dorință de a lucra “, spune directorul sportiv al clubului Vítězslav Hejret despre noul antrenor din Baník.

Baník a fost adus de František Šturma. “Este ideal pentru noi în acest moment”, spune Hejret despre noul antrenor al ligii a doua Sokolov.

El a fost în contact cu Antrenorul Sturma acum cinci sau șase ani. „Am fost aproape de acord, dar în cele din urmă, drumurile noastre s-au rupt. Apoi a plecat în Slovacia, unde a obținut un mare succes ”, își amintește Hejret.În acest an, el și Šturma au convenit să coopereze rapid.

Cu toate acestea, František Šturma din Sokolov nu a reușit să înceapă perforarea de vară cu echipa. „Pregătirea pentru noi a fost atipică, am avut discuții ample despre cum vom continua, astfel că începutul pregătirii a fost condus de asistentul David Vaněček”, explică Vítězslav Hejret.

Faptul că Orașul Minier a reușit să atragă jucători de calitate în orașul minier este considerat un mare succes de directorul sportiv al Baník. „Având în vedere cum am început întreaga perioadă”, adaugă el. Acum mai rămâne puțin pentru a obține totul cât mai repede. vom urî.Este parțial adevărat, dar a fost necesar ”, zâmbește Jakub Dvořák, mijlocaș și, de asemenea, căpitanul nou coapte.

În opt ani de ședere la Sokolov, a fost poate cea mai mare mișcare a cadrului pe care l-a experimentat aici. Dar important este că scheletul echipei a rămas împreună.

„Vojta Machek, portarul Kuba Dvořák, Péťa Glaser, eu și Standa Vávra suntem aici. Mára Červenka a fost deja aici, nu trebuie să cunoască mediul ”, spune căpitanul lui Baník. Acum, potrivit lui, va fi vorba despre modul în care se vor implica jucători noi. „Au venit treptat, așa că au lucrat bine în echipă.Sunt băieți tineri, muncitori și nu a văzut niciodată problema. Aș spune că este pe drumul cel bun ”, consideră mijlocașul Dvořák. „Este un semnal clar pentru public și pentru secția de tineret că le oferim copiilor noștri o șansă. Ambii sunt talentați, muncitori și au un an de îmbunătățit ”, spune Tomáš Provazník, directorul general al Baník.