Sparta – Trabzonspor 2: 2, echipa gazdă s-a îndreptat să câștige, dar nu a reușit să termine

O remiză de 2: 2 este o mică tragedie sportivă pentru Cupa Spartanului, întrucât întregul meci a avut ca scop câștigarea cu 2: 0. Trebuie să câștige într-o săptămână în represalii și le va transmite și o remiză de 3: 3, 4: 4 etc.

Au fost clar mai bune pentru mult timp, au avut alte șanse mari, dar impresia generală a mers prost în ultimele șapte minute.

Ekuban a pus mâna în centrul șutului de la standard și a lovit frumos stâlpul. Este greu de spus de ce alternativul cazac i-a lăsat doi metri de spațiu în var.Cu un minut înainte de final, Sörloth a navigat pentru apărare și a lovit peste Costa, pe care nimeni nu l-a ajutat în var. “Am făcut două greșeli individuale, iar adversarul ne-a pedepsit”, a suspinat antrenorul Spartei, Vaclav Jilek, a suspinat. „Am performat bine, dar din punctul de vedere al matematicii progresive, doare concluzia”. Joc de calitate susținut de obiective. După un sfert de oră, centrul lui Kang a lovit Costa de la colț. După o oră de joc, Kanga și-a încununat performanța extraordinară cu un șut magnific de la 25 de metri până la stâlp. Spartanii ar fi putut să sosească, dar nu au reușit.

Au trebuit să se învinovățească pentru că nu au marcat mai multe goluri.Au avut destule oportunități, acțiuni promițătoare și rachete. Și dacă nu le-au schimbat, ar fi trebuit să mențină avantajul cu două goluri.

Au ajuns chiar în fața auditoriului gol, nu le-a plăcut liniștea din stadion.

Trávník a aruncat șansa. Hasek a izbucnit în var, a pus mingea sub el, dar Peluza în arc a arătat doar spre bara descoperită poarta. Au continuat să se miște, să piardă mingea, să piardă mingea, să folosească spațiul în care fuseseră surprinși.

Kanga făcea ce voia pe teren. Făcea în zig-zag, se juca, trăgea.După marele său centru, Costa s-a eliberat de Novák, fundașul ceh al adversarului, a sărit portarul și și-a atârnat capul. Nu a putut, Consiliul de Disciplină din Sparta a închis auditoriul pentru comportamentul inadecvat al spectatorilor în meciul de Cupa de anul trecut din Serbia cu Subotica.

A fost bizar, ciudat, absurd când jucătorii au intrat. Meciurile din rundele preliminare sunt ca un război, dar pe Letná a avut fondul unui meci amical.

Dar nu i-a deranjat pe localnici, nu au suferit de nervozitate, arătând cu încredere. Individualitățile ofensive ale lui Ekuban, Nwakaeme sau Abdülkadir au arătat că sunt periculoase. Iar când au avut mingea la picioare, întreaga apărare spartană a trebuit să fie în căutarea lor.Dar spartanii ar fi putut să-și mărească avantajul, însă acțiunile de nădejde nu aveau o pasă finală mai bună, finalizarea Costa Precision și un singur portar răsucit al lui Kang sau Krejčí, Cakir.

La jumătatea drumului, însă, casa s-a retras uneori, lăsând adversarul să joace. Apoi s-au repezit în prânzuri rapide. Jindy Kanga a aruncat cu ușurință o lovitură directă la Szczecin, care nu l-a învins pe portar dintr-o poziție bună. Tetteh, rookie-ul din linie, era singur de la stânga, dar piciorul său slab împușca prost. Ai putea lovi asta. Hashek a căzut într-un moment decisiv în calea suferinței.

Doar Kanga era exact.Sparta a marcat nouă goluri în acest an, semnătura lui Kang poartă opt. Au ținut mingea mai mult, dar tot nu a fost suficient. Au făcut toate lucrurile la sfârșit.

Spartanii au jucat sezonul trecut în toamna anului 2016 și, dacă l-ar elimina pe Trabzonspor, ar concura cu mai bine din Craiova – AEK Atena.