Lukaku este în Inter, Arsenal îl are pe David Luiz. Transferurile s-au încheiat în Anglia

Al doilea an închide fereastra de transfer în Anglia mult mai devreme decât în ​​restul Europei, cu o zi înainte de începerea competiției sale de top. De exemplu, jucătorii se pot transfera în Italia până duminică, 18 august, Germania, Spania și Franța, chiar până pe 2 septembrie.

Este surprinzător modul în care Tottenham a avansat pe piața jocurilor în ultimele ore. Cu toate acestea, transferul cel mare al Paul Dybala , care a fost apropiat, nu a urmat. Potrivit lui David Ornstein, un jurnalist BBC perfect informat în mod tradițional, negocierile de ultim moment au fost oprite de Juventus, actuala echipă națională a Argentinei. acum transferul său la Londra este în scădere.Tottenham a achiziționat mijlocașul Tanguye Ndombele de la Lyon în această vară. După-amiază, a semnat reprezentantul pentru tineri al Ryan Sessegnon de la Fulham și Giovani Lo Celso a venit pentru un an de găzduire de la Betis.

ARSENAL STRENGTH Fundașul stâng al Chelsea, David Luiz, după câștigarea Ligii Europene, mijlocașul drept Dani Ceballos în timpul meciului din Liga Campionilor cu Pilsen. David Luiz, un brazilian în vârstă de 32 de ani din Chelsea, Luiz a semnat un contract pe doi ani ca patch după ce căpitanul Laurent Koscielny a plecat la Bordeaux.De asemenea, clubul încearcă să vândă Skhodran Mustafi , care nu a prins în Anglia.

În vară, Arsenal a cumpărat unui Lman pe un bărbat cu aripi Nicolas Pepe de la Lille pentru bani record și un fundaș de mijloc, în vârstă de 18 ani, William Saliba, din St Louis. Étienne, care va petrece sezonul următor vizitând Franța. El a primit un Dani Ceballos de la Real Madrid pentru un oaspete și l-a prezentat pe un Kieran Tierney fundaș de la Celtico cu câteva minute înainte de termenul de transfer.El va trimite douăzeci și cinci de milioane de lire sterline în Scoția pentru el. Campioana Manchester City a semnat trei noi nume: mijlocașul Rodri de la Atletism Madrid și doi apărători ai Joa Cancela ai Juventus și Anglia ai PSV Eindhoven. </P >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> United United, care a făcut ca Harry Maguire , descoperirea sezonului trecut. Și a adus și Daniel James , o aripă rapidă de swansea.

Doi ani mai târziu, Romelu Lukaku părăsește Old Trafford, care a semnat un contract pe cinci ani în Inter Milano.Se spune că clubul italian va trimite 74 de milioane de lire sterline în Anglia pentru aceasta. Clubul londonez este leneș pentru încălcarea regulilor privind înregistrarea tinerilor jucători. Cu toate acestea, un nou nume pe listă este: Christian Pulisice l-a cumpărat de la Dortmund în timpul iernii, dar a fost găzduit în Germania în primăvară. a câștigat permanent André Gomes de la Barcelona, ​​ Fabian Delph de la Manchester City și, mai ales, talentatul atacant Moise Kean .El a venit de la Juventus pentru mai puțin de 30 de milioane de lire sterline, ceea ce este relativ scăzut pe piața actuală de fotbal. Iwobi de la Arsenal ajunge în cele din urmă, scrie presa britanică. Ar trebui să plătească 35-40 de milioane de lire sterline pentru el.

Aston Villa a fost cel mai puternic rookie, aducându-l pe mijlocașul Mahmoud Hasan Trezeguet de la Casimpasa. Naționalul egiptean a fost în drum spre Slavia anul trecut.

Fostul național englez Andy Carroll se întoarce la Newcastle, unde a plecat la Liverpool în urmă cu opt ani, apoi ca cel mai scump fotbalist englez din toate timpurile. .Atacantul de 30 de ani a venit ca jucător gratuit și a semnat un contract de un an.