FCSB – Boleslav 0: 0, rezultat promițător, oaspeții au fost ajutați de o bara transversală

Boemii centrali au eliminat echipa kazahă Ordabasy Shymkent 1: 1 și 3: 2 în runda precedentă și încearcă să înainteze grupul de bază al competiției după doisprezece ani. De atunci, au renunțat la runda preliminară de șase ori la rând. „Prima repriză a fost excelentă, în a doua au fost pasaje în care echipa gazdă ne-a strecurat, am avut două-trei șanse și portarul Šeda ne-a păstrat, dar la asta ne așteptam.În a doua repriză, pentru că au deschis-o și au existat situații de pauză, am crezut că obiectivul nostru dorit va cădea pe terenul adversarului, din păcate, nu ”, a spus antrenorul Jozef Weber într-un interviu televizat.

„ Totuși, trebuie să le mulțumesc jucătorilor. , am făcut o performanță foarte bună și ne-am păstrat speranțele de promovare și represalii “, a adăugat antrenorul Mlada Boleslav.

Meciul a avut loc la Giurgiu, la aproximativ 60 de kilometri de București, pentru concertele de vară pe stadionul FCSB. sanse minime.

Prima ocazie s-a născut la minutele 26 și 27. Bucha a ținut mingea în duel și a împins-o către Komličenka, al cărei șut a fost împușcat de Vlad de la distanță. 40 de ani.Minute după ce centrul lui Mešanovič a condus-o pe Bucha lângă ea.

La șase minute după pauză, portarul Šeda a lovit șutul de la sol al lui Vina, în corner. În minutul 58, oaspeții au trecut pe la doi, Bucha a predat mingea lui Ladislav, care a tras chiar afară. “Am avut în cap de la început, deoarece Pavel mi-a dat că voi trage, dar, din păcate, am ratat și am ratat un gol”, a spus Ladra. În minutul 67, încercarea sa de var a sfârșit în afara celor trei poli. Patru minute mai târziu, a trecut prin final înainte de a 16-a și a trecut cu capul după un corner.O clipă mai târziu, portarul de la Mladá Boleslav și-a aruncat șutul, dar Coman a ajuns la mingea întoarsă și a trecut către Pantiura, care a împușcat mingea în transversală îndeaproape.

„Ne-am schimbat puțin și am crezut că există o pauză rapidă. Pierdeam baloane ușoare. Ceea ce am făcut în prima jumătate nu mai era cazul. De aceea am schimbat puțin aspectul. Am fost renumerați la mijloc, așa că i-am trimis pe Pudil și Bucha acolo, dar nu a ajutat la eliminarea presiunii, deși concluzia, ultimele cinci sau șase minute, a fost mai calmă “, a spus Weber.

Ladr a plăcut performanța echipei. „Am jucat de la apărare securizată, știam că nu se întorc mult, că vom aștepta pauze, ceea ce am făcut. Pacat ca nu am folosit unul.Cu siguranță, luăm rezultatul cu toate cele zece, este deschis, jucăm acasă, păstrăm zero și sperăm că îl putem face acasă ”, a spus el.