Anvers – Plzen 1: 0, o ușoară îmbunătățire după jumătatea timpului nu a fost suficientă pentru egalizare

Vicecampioana Cehiei a confirmat că a avut recent probleme cu împușcarea. El nu a marcat în al patrulea din ultimele cinci meciuri și nu poate spune că de data aceasta a fost aproape de lovitură. un balon pe un băț din spate de la limita varului, profitând de faptul că oaspeții nu l-au atacat deloc.El a avut nori de timp pentru a duce mingea la var și a folosit-o cu măiestrie.

Jocul european al lui Pilsen a eșuat din nou, puțin treaz după ce a schimbat părțile și a alternat, dar a fost o răsucire: prea mult Vicecampioana Cehiei nu a creat nicio șansă.

Și când a ajuns într-o poziție promițătoare la Bruxelles, unde a jucat din cauza stadionului nepotrivit Antverp, a tras fie în afara (Kayamba), fie direct în portarul adversarului (Hrošovský). / p>

„Putem spune că nu am creat șanse suplimentare. Acestea sunt fisurile, ținem balonul, îl facem, dar pur și simplu nu îl putem termina.Am vrut să marcăm un gol, dar nu am reușit, așa că acum vom face față cu o pierdere neplăcută ”, regretă Hejda.

La început, Victoria părea să poată intra activ în joc. În curând a abandonat funcția.

Anvers a funcționat mai bine. Localnicii au jucat cu entuziasm, dinamic, activ. Tragând blocul, atacând a complicat încercarea oaspeților de a începe jocul, au trecut la ofensivă și au renumerotat-o. la scara mai stricta, si-a tinut coechipierii.Deja după un sfert de oră a trebuit să deseneze o intervenție rapidă când Butcher la un centru ascuțit din partea dreaptă a propriei porți. În cele din urmă, el nu a trebuit să intervină împotriva lui Rodrigues, deoarece primul golgheter s-a blocat în scurgere și a tras. . Antrenorul Vrba s-a deplasat pe neașteptate pe Janošek, în vârstă de douăzeci și unu de ani, iar când l-a înlocuit cu Hořava mai experimentat, oaspeții au prins viață puțin. Dar Pilsen a jucat puternic după var.Krmartik nu a întâlnit cu greu mingea, Kovařík nu s-a concentrat din partea stângă…Când a alergat în locul lui la peluza lui Kayamba, a putut vedea mai mult. Hejda a oprit pauzele gazdelor și a început un contraatac cu o pasă verticală rapidă.A preluat un șut la polul din față, s-a aplecat într-adevăr la minge, dar a ratat deloc golul.

Hrošovský a ajuns într-un final promițător, după o combinație treptată a lui Pilsen, dar a îndreptat mingea direct în Bolato. p>

Dacă Pilsen răstoarnă un rezultat nefavorabil și progresează, Pilsen va ajunge în play-off-ul din runda finală a lui Mariupol sau a olandezului AZ Alkmaar.

“Cred că combinația de fotbal nu a fost rău. Din punct de vedere al privitorului este păcat că nu au mai fost goluri, care, desigur, aparțin fotbalului. Anversul are acum un avantaj uriaș, pe de altă parte joacă 90 de minute în țara noastră.Cred că fanii noștri vor crea un mediu pentru noi, așa cum a fost creat de fanii de acasă ai Anversului și că vom putea să inversăm dezvoltarea și să mergem mai departe ”, a declarat antrenorul Vils de la Pilsen