Cand este momentul indicat sa luam o pauza de la 22Bet

Jucatorii pot face o pauza de la jocurile de noroc oricand doresc. Ei au optiunea de a-si ingheta contul pe o perioada de 6 luni pana la 5 ani. In acest fel, jucatorii se pot proteja de jocurile compulsive, deoarece nu pot juca pana nu expira perioada de blocare.

Daca aveti nevoie de asistenta pentru auto-excludere, puteti contacta serviciul de asistenta pentru clienti si va vor ghida in acest proces. Puteti sa o faceti si singuri. Trebuie sa va conectati la contul dvs. si sa accesati sectiunea „Profil” din sectiunea „Contul meu”.

Trebuie sa va amintiti ca trebuie sa luati decizia de a va exclude singur de la jocurile de noroc. Cazinoul va poate ajuta in timpul procesului, dar nu pot lua decizia pentru dvs.

22Bet este o companie de pariuri cu sediul in Cipru si este detinuta de Marikit Holdings Ltd. Compania a fost fondata in 2017 si are licenta completa pentru pariuri.

Aceasta recenzie de case de pariuri va oferi o imagine de ansamblu a functiilor importante pe care le au de oferit. Vom analiza tipurile de pariuri sportive, modul in care se acumuleaza cotele lor si eventualele promotii de pariere. Aceasta recenzie va va ajuta, de asemenea, sa va inregistrati un cont nou cu un proces pas cu pas.

Scopul principal al Companiei de pariuri 22Bet este de a oferi o experienta moderna de pariere care ofera o varietate de tipuri de pariere diferite. La aceasta casa de pariuri, puteti paria pe jocuri de cazino si evenimente sportive toate in aceeasi sesiune. Deci oferta lor este foarte unica in peisajul australian.

22bet.com este detinuta de Marikit Holdings Ltd (numarul nr. HE351206), cu sediul social la Chrysanthou Mylona, 12, cladirea Harmonia, bloc 1, etaj 1, Flat / Office 15, 3030, Limassol, Cipru in calitate de agent de facturare si 22bet.com este operat de Orakum NV ca detinator de licenta (licenta Curaca nr. 8048 / JAZ).