Betano

In pariurile sportive, spun ei, lasati sansele sa decida. Betano va asigura ca ati profitat la maximum de pariurile dvs. prin cotele lor exceptionale de pariere. Aceste cote sunt distribuite uniform in numeroasele lor evenimente, inclusiv fotbal, hochei, baschet, baseball, curse de cai si multe altele. Desi BetOnline poate parea o lucrare in curs, acestea sunt mult mai competitive in cota in comparatie cu multe site-uri de pariuri viitoare.

Bonusurile de bun venit sunt noul lucru in pariurile site-urilor web. Drept urmare, Betano te asigura ca esti bine rasplatit, oferind noilor clienti lor o suma de 500 RON in momentul in care depui o suma echivalenta. Mai mult, puteti solicita si alte numeroase preturi oferite sub forma de cadouri promotionale.

Pare uimitor, nu? Va puteti bucura de acestea printre alte cadouri, inregistrandu-va la Betano. Pentru a solicita acest bonus, creati un nou cont Betano, efectuati o depunere de pana la 500 ron si plasati un singur pariu cu o cota egala cu 2,00 sau mai mult. Terminat! Nu este necesar sa introduceti niciun cod bonus Betano asa cum fac multi alti case de pariuri. Acum puteti verifica contul dvs. pentru un bonus de 500 ron. Mai mult, este ca acest bonus nu necesita un cod bonus.