1xbet mobil bonus

Posted on Posted in1xbet

1xbet mobil bonus

Securitate și fiabilitate
Licență ADM și jocuri responsabile
1xbet a fost autorizat de ADM și, prin urmare, are certificarea de a opera în Italia în domeniul jocurilor de noroc și al pariurilor sportive, cu numărul de concesiune 15252. Bgame, în conformitate cu regulile și reglementările din acest sector, promovează jocurile responsabile, invitarea utilizatorilor să urmeze câteva reguli simple pentru a preveni orice comportament tipic al jucătorilor cu probleme de dependență. Programul pentru îmbunătățirea jocurilor responsabile include, de asemenea, indicarea unor asociații de contact pentru ajutor. 1xbet, de exemplu, recomandă vizitarea site-ului Giocareresponsabile, acesta și folosirea chat-ului online, eventual și în format anonim, pentru un serviciu de asistență dedicat. Evident, există și măsurile de protecție prezente pe alte portaluri de pariuri, și anume excluderea temporară, autoexcluderea permanentă și limitările depunerilor

1xbet dedică o secțiune întreagă a site-ului său web subiectului de securitate și jocuri responsabile. Există, de asemenea, o secțiune care se referă la site-ul Agenției Vamale și Monopolii care precizează șansele de câștig.

În plus, în secțiunea Jocuri responsabile, veți găsi câteva sfaturi despre gestionarea corectă a banilor pentru a evita neplăcerile neplăcute care decurg dintr-un flux excesiv de pariuri procesate.

desen

Stil simplu și reînnoit
Stilul ales de 1xbet pentru paginile site-ului său web este simplu și elegant, așa cum se poate observa imediat de pe pagina principală, intuitiv și foarte plăcut atât pentru subdiviziunea produselor, cât și pentru predominanța roșului și negrului, care amintesc clar identitatea puternică. al casei de pariuri. Portalul nu prezintă probleme de utilizare și operare, iar timpul de încărcare a paginilor este rapid. Echipa 1xbet a reînnoit platforma în ultimele timpuri, optimizând capacitatea de utilizare și îmbunătățind designul de la adăugarea Favicon, un instrument important de marketing care servește pentru a da vizibilitate mărcii. Pe scurt, detalii mici, dar importante, care demonstrează atenția deosebită pe care 1xbet o dedică imaginii sale.

Asistență pentru clienți
În fiecare zi, de la 10 la 20 de asistență prin e-mail, telefon, Whatsapp și Skype
Instrumentul Live Chat nu a fost încă integrat în oferta și site-ul 1xbet, dar, alternativ, sunt disponibile diferite canale pentru a contacta personalul BGame. Serviciul de asistență nu funcționează 24 de ore pe zi, ci doar de la 10 la 20, în fiecare zi, inclusiv sărbătorile. Pentru asistență prin e-mail, puteți scrie la adresa info@1xbet.it. Acest contact trebuie utilizat și pentru trimiterea documentelor, pentru reclamații și pentru informații comerciale. În mod alternativ, puteți profita de asistență telefonică apelând la 0863 1856096. Numărul Whatsapp 3246638505 este prezent pentru un serviciu de mesagerie instant, precum și pentru un cont Skype, adăugând profilul de asistență.1xbet. Prin urmare, deși nu a fost încă creat un chat live real, prezența diferitelor date de contact garantează totuși o gamă bună de posibilități pentru clienții care au nevoie de asistență.

Dacă aveți probleme cu contul dvs. 1xbet, citiți articolul nostru despre cum să rezolvați îndoieli, probleme sau inconveniente în gestionarea Contului de joc 1xbet.

primă

O imagine de ansamblu asupra bonusurilor de pariuri de 1xbet
Nu există prea multe lucruri de spus despre bonusurile de pariuri de 1xbet. Nu există un voucher de bun venit pentru utilizatorii noi care decid să se înregistreze pe site. Prima pagină de destinație indică faptul că, printre bonusurile disponibile, singura valabilă pentru sectorul pariurilor este cea referitoare la multipli. Cu toate acestea, nu am găsit o schemă în care calculul, în termeni procentulari, al creșterilor câștigurilor să fie specificat cu precizie. Am început să adăugăm jocuri în foaia noastră de pariuri pentru a simula un pariu. Certitudinea este că bonusul multiplu rezultă din al cincilea eveniment și prevede o creștere de 10% a câștigurilor. Numărul maxim de evenimente este 30. Pe scurt, lipsa informațiilor care ar trebui completate cât mai curând posibil pentru a evita ca problemele utilizatorilor, în special celor cu mai puțină experiență, să fie o problemă.