1xBet ofera cea mai buna asistenta la pariurile live

Pentru a utiliza optiunea de difuzare live a 1xBet, trebuie sa aveti un sold pozitiv in contul dvs. si in Adobe Flash Player.

Puteti alege pana la 4 evenimente pentru a urmari in acelasi timp, prin glisarea meciurilor la alegere in sectiunea „Multi-LIVE”.

Puteti evalua previzualizarile live ale meciurilor care vor avea loc in timp util, facand clic pe optiunea „Previzualizari live”. 1xBet este una dintre putinele case de pariuri care ofera o mare varietate de sporturi pe care sa le transmita, in definitie inalta, inclusiv fotbal, tenis, baschet si hochei pe gheata, printre alte sporturi.

Reglementat de Curacao Gaming Authority de la 1xBet care a atasat o cerere pentru Comisia de control al jocurilor Alderney si poate fi reglementata de acestea in urmatoarele luni. Detine o licenta de la Comitetul de control al licentelor si de pariere pentru a opera in Romania. 1xBet detine licente pentru tari africane precum Nigeria, Camerun, Senegal, Ghana, Uganda, Burundi si RDC.

– Serviciu de asistenta 24/7
– Sunt disponibile optiuni Facebook, Twitter, Apel, Email, Call-Back, Live Chat
– Criptare SSL pentru tranzactii

Cand vine vorba de asistenta pentru clienti, 1xBet ofera o mare varietate de optiuni pentru a contacta un reprezentant de asistenta pentru clienti. Cea mai conventionala modalitate este prin apel, iar numarul anuntat pe site-ul lor este:

000 800 050-15-83.

Numarul de asistenta pentru clienti difera de la o regiune la alta.

Puteti solicita, de asemenea, o apelare inapoi, daca reprezentantul de asistenta clienti nu se intampla sa va ridice apelul in momentul apelului sau daca doriti sa stabiliti o ora. Daca doriti un raspuns formal sau o dovada documentata, puteti alege sa trimiteti un e-mail 1xBet si sa primiti un raspuns prin e-mail. Puteti trimite un e-mail la:

info-en@1xbet.com

Puteti alege, de asemenea, sa utilizati o optiune de contact new age si sa contactati un reprezentant de asistenta pentru clienti, utilizand optiunea de chat live, disponibila pe site-ul web sau contactandu-le prin Facebook, Twitter sau Skype.

1xBet s-a straduit din greu sa asigure clientii multumiti si sa prezinte in mod regulat noi masuri de securitate pentru clientii lor. Toate tranzactiile sunt criptate SSL pentru a va asigura ca hackerii nu va pot fura banii castigati cu greu. In total, 1xBet ofera un serviciu excelent de asistenta 24/7.