Paturici copii Banaby

Information

Added: 2018-08-29
Category: mobilier copii

Tags article
Paturici copii Banaby

Paturici copii Banaby

Cei din triburile Baluch tes aceste paturici copii Banaby urmand traditie persana veche , care dateaza de mii de ani in urma In culorile covoarelor Baluch predomina de obicei un visiniu cu bleumarin inchis si accente de fildes Aceste covoare au un model general , sau un design de covor de rugaciune insa de obicei nu gasesti acelasi desen la doua covoare. Covoarele Baluch sunt covoare tesute de mana in partea de sud a Iranului de catre triburile nomade Baluch Majoritatea covoarelor Baluch sunt tesute in provincia Sistan - Baluchistan , care este la limita extrema de sud-est a Iranului Aceste covoare mai sunt lucrate si in provincia Khorassan , care este la nordul Iranului.

In aceste tablouri covoarele marchează drumul spre tron sau imbracă podiumul pe care sunt pictate personajele principale sau figurile sacre. Este administrată de echipa companiei I.I. Corfu Dan, care a fost înfiinţată in Piatra Neamt in anul 2005, fiind astăzi unul dintre cele mai mari magazine de covoare din zona. Daca sunteti in cautarea unui sau mai multe paturici copii Banaby, atunci trebuie neaparat sa analizati asortimentul magazinului nostru, , care va ofera cele mai calitative produse la cele mai avantajoase preturi.

Regula de baza in alegerea dimensiunii covorului este ca acesta sa imaparta spatiul echilibrat, adica jumatate de podea sa fie acoperita, iar cealalta nu. Obiceiul de a inveli fiecare centimetru din camera cu paturici copii Banaby este unul demodat si de prost gust. Pentru camera copiilor puteti alege un covor din mixt de lana cu fibre sintetice care pastreaza bine forma, este un material durabil si calduros.


Cumpără un paturici copii: Banaby
Top